- mahune
- ocat
- ulje
- češnjak
- zeleni peršin
Mlade mahune očisti, tj. odreži im oba vrška i odstrani niti, operi ih i stavi kuhati.
Posoli ih kad se napola skuhaju, a kuhaj ih tako dugo dok postanu mekane.
Kuhane mahune ocijedi, istresi u zdjelu, pospi sitno kosanim češnjakom i zelenim peršinom, malo ih popapri i prelij uljem i octom.
Sve zajedno promiješaj i serviraj hladno.
Umjesto peršinom i češnjakom, mahune možeš posuti lukom narezanim na listie.
Posoli ih kad se napola skuhaju, a kuhaj ih tako dugo dok postanu mekane.
Kuhane mahune ocijedi, istresi u zdjelu, pospi sitno kosanim češnjakom i zelenim peršinom, malo ih popapri i prelij uljem i octom.
Sve zajedno promiješaj i serviraj hladno.
Umjesto peršinom i češnjakom, mahune možeš posuti lukom narezanim na listie.
Nema komentara:
Objavi komentar